Despre noi

 

Credem ca si imobiliarele se pot face cu bucurie si buna dispozitie

Vom spune un lucru pe care nu l-ati auzit nicaieri: am intrat in imobiliare pentru bani. Insa pe parcurs ne-am dat seama ca ceva lipsea din ecuatie, o nevoie la nivel profund, un gol pe care lucrurile materiale nu il pot umple. Am realizat ca putem sa facem mai mult decat sa prestam un serviciu ok si sa incasam un comision pentru asta.
Credem că și imobiliarele se pot face cu bucurie şi bună dispoziţie. Credem că putem oferi asta in fiecare zi către colegii, clienţii, furnizorii şi partenerii noştri.

Credem ca putem sa trecem dincolo de gandirea concurentiala si sa cooperam cu toti cei pe care i-am considerat competitori pentru a aduce mai multa valoare tuturor.

Credem că putem să facem fotografii profesioniste, să scriem anunţuri creative, să avem brokeri autentici şi dornici să ajute dincolo de simplă prezenţă. Credem că putem să lucrăm doar cu oameni pasionaţi de ceea ce fac. Credem că putem să livrăm la timp şi să ne ţinem de promisiuni. Credem că putem să evoluăm in permanenţă.

Credem că serviciile aduse altor oameni sunt un scop in sine, dincolo de caştiguri şi validare socială. Credem că putem aduce bucurie şi bună dispoziţie clienţilor noştri in fiecare zi.
Credem că oriunde se pot face lucruri incredibile atunci cand crezi in ele şi acţionezi pentru asta. Totul cu bucurie şi bună dispoziţie!

Pentru a aduce mai multă valoare clienţilor şi proprietarilor am ales să promovam doar cele mai bune si mai frumoase oferte din Pitesti.

"Arta ar trebui să fie numai bucurie!... De aceea, nu există "artişti", ci numai oameni care simt nevoia să lucreze, intru bucurie! Să cante, asemenea păsărilor!"
Constantin Brancuşi